Gospelkoor By His graceGospel koor By His Grace

Gospelkoor By His grace (door Zijn genade) is in 2007 opgericht door Alberdina Kaptijn. Marco Hoorn werd bereid gevonden om aan boord te komen als dirigent. Het koor begon te reperteren in een vissersbox. Door het enthousiasme van de eerste koorleden groeide het koor snel. Na de zomer van 2007 werden de repetities steevast op donderdagavond om 20.00 uur gehouden in een zaal van de Bron op Urk. Het eerste echte optreden vond plaats tijdens Zingen in de Winter 2007 in de Bethelkerk op Urk. Het was een succes wat het enthousiasme van dirigent en koor alleen maar groter maakte.

Inmiddels heeft het 4-stemmige gospelkoor 40 leden en wordt het repertoire van 25 praise- en gospelnummers bijna wekelijks uitgebreid met nieuwe liederen.

Muzikaal multitalent (zang/drums/toetsen/fluit)Marco Hoorn is een bekende verschijning binnen de Urker muziekwereld, maar is ook buiten Urk een bekend en geliefd muzikant. Hij zingt bij Jong mannenkoor Soli Deo Gloria, verzorgt het slagwerk bij Emma Brass en Brassband Valerius en dirigeert tevens gospelkoor New Creation uit Joure.

Bezoek ook eens hun website: http://www.byhisgrace.nl/
Programma 2023

Wordt vervolgd. Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
De zangmiddagen vinden vanaf 13 juli t/m 31 augustus op werkdagen plaats in het Kerkje aan de Zee te...
NIEUWS

© 2023 Zingen in de Zomer.

Designed by: www.urk.nu