Beluister ITL-dienst in Garderen met Annemieke Koelewijn en Band

ITL-dienst in Garderen met Annemieke Koelewijn en Band Zondag 25 september was er weer de maandelijkse ITL-dienst in de voortgezette Gereformeerde kerk van Garderen. In deze dienst trad, onder de begeleiding van haar complete band, de bekende Annemieke Koelewijn op. De overdenking werdverzorgddoor Klaas de Boer van Urk.

 

U kunt de dienst hier beluisteren: http://kerkdienstgemist.nl/assets/678168-Opname-25-09-2011-19-00


 

Annemieke is o.a. bekend van optredens met Gerald Troost en Ralph van Manen, ook heeft ze al 3 cd’s op haar naam staan. Voor haar derde cd 'Verfrist' schreef ze bijna alle teksten zelf. Ze gaan over de strijd die een christen kan hebben in dit leven, de troost die God daarin wil geven en de heerlijkheid daarna. Strijd en troost die Annemieke en haar familie zelf ook hebben ervaren in het afgelopen jaar, nadat haar echtgenoot is overleden. Annemieke zal tijdens de dienst in Garderen ook de samenzang begeleiden met haar band. “Het is de eerste keer dat een artiest met een complete band komt optreden in een ITL-dienst.” verteld Sindy Storteboom. “Dit zal absoluut weer iets extra’s geven” aldus de enthousiaste Sindy. 

De dienst is a.s. zondag 25 september en begint om 19:00 uur en is zoals bekend gratis toegankelijk. Wel zal er een collecte gehouden voor de onkosten. Het kerkgebouw staat aan de Speulderbosweg 2 te Garderen. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie. Voor meer info kunt u terecht op de eigen website van ITL:www.itldiensten.nl. Daar kunt u ook terecht voor het gehele programma van 2011 en daar worden ook al enkele namen bekend gemaakt voor ITL 2012.

 

Programma 2023

Wordt vervolgd. Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
De zangmiddagen vinden vanaf 13 juli t/m 31 augustus op werkdagen plaats in het Kerkje aan de Zee te...
NIEUWS

© 2023 Zingen in de Zomer.

Designed by: www.urk.nu