Zingen in de Zomer TV

Bekijk ook ZingenInDeZomer.TV

YouTube Top 100
We publiceren inmiddels al 15 jaar videoclips op ons Zingen in de Zomer YouTube kanaal en de clips zijn in totaal al meer dan 22 miljoen keer bekeken.
Als jubileum actie willen we daarom op oudejaarsavond en nieuwjaarsavond de Top 100 uitzenden van de meest bekeken videoclips op ons kanaal.

Website archief

De oude website is gearchiveerd. Het is nog mogelijk om de inhoud te bekijken en hierop een zoekopdracht uit te voeren.

Zangavonden 2021

We willen dit seizoen (2021) vier woensdagavonden  organiseren  in de Bethelkerk te Urk,waarop 350 mensen in de kerk mogen samenkomen om te zingen. Daarnaast zullen er solisten en/of kleine ensembles aanwezig zijn. 

Zondagavond uitzendingen

We ontvingen veel enthousiaste reacties naar aanleiding van onze zondagavond YouTube uitzendingen vanuit onze unieke studio locatie vanonder de vuurtoren van Urk.

1e Paasdag 2022

Bekijk onze "Roept U Maar" uitzending op 1e Paasdag, die vervolgd werd met een interview over de uitvoeringvan het Oratorium "De Schepping", a.s. zaterdag 23 april 2022 in de Bethelkerk te Urk.Deze uitzending werd afgesloten met de Passie- en Paas clips Top 15.

Zingen van het Licht
Op zondagavond 31 oktober nodigt de gezamenlijke evangelisatie commissie GKU/HGU  U uit in het Kerkje aan de Zee om te zingen van HET LICHT dat de duisternis heeft overwonnen en om samen te bidden voor de afbraak van duistere machten.
 

Zingen van Gods Liefde
Op 14 februari is het Valentijnsdag. Heel veel mensen zijn dan in de ban van de liefde. Is er nog een verborgen liefde die het durft om zijn liefde te laten tonen!
  
Op zondagavond 13 februari organiseert de Evangelisatiecommissie een zanguurtje waarin we gaan zingen over echte liefde. Een andere liefde. Gods liefde voor ons mensen.

Seizoen 2022

Bekijk nu alvast het programma voor het Zingen in de Zomer seizoen van dit jaar