Lentekriebels

 

Lentekriebels in de Bethelkerk

Komende zaterdagmiddag, 15 april, is er een bijzonder zanguurtje in de Bethelkerk op Urk. Het is de voorbode van een nieuw seizoen Zingen in de Zomer. Van 16:00 tot 17:00 uur is er ruimte voor samenzang, waarbij het Christelijk Mannenkoor Beilen onder leiding van Harold Kooij medewerking zal verlenen.

Het koor bestaat inmiddels bijna 55 jaar en heeft ongeveer 50 leden. Regelmatig werken de mannen in goede sfeer en kameraadschap mee aan zangdiensten en concerten. Tijdens een koorreisje doen ze dit jaar Urk aan en dit levert dus een unieke kans op om de Drentse mannen te horen zingen.

Naast de koorzang is er ook ruimschoots gelegenheid voor samenzang van zelfgekozen geliefde liederen uit een zangbundel. Het is de vertrouwde formule van de middagsamenkomsten van Zingen in de Zomer. Het wordt een mooie gelegenheid om samen te genieten van de kracht van zang en samenzang. Zo krijgen we zaterdag een eerste glimp van de aanstaande zomer. Iedereen is van harte uitgenodigd voor dit inspirerende uur vol muziek en gemeenschap.

Meer informatie over het koor kunt u vinden op hun website:   www.christelijkmannenkoorbeilen.nl

Programma 2023

Wordt vervolgd. Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
De zangmiddagen vinden vanaf 13 juli t/m 31 augustus op werkdagen plaats in het Kerkje aan de Zee te...
NIEUWS

© 2023 Zingen in de Zomer.

Designed by: www.urk.nu