Nadenkertje: Schepping en/of evolutie.

 In 1989 heeft Dr. Kent Hovind ‘Creation Science Evangelism’ opgericht in Florida, Verenigde Staten. Door velen wordt hij beschouwd als één van de belangrijkste autoriteiten op het gebied van Bijbel en wetenschap.

Klik door voor een uiterst boeiende online presentatie van een seminar (via internet TV kanaal) in totaal 8 verschillende afleveringen. Interessant voor als U zich in dit omstuimige Darwin jaar eens meer wilt verdiepen in de  Schepping-evolutie discussie.
Deze seminarserie bestaat uit 7 delen, verdeeld over 8 dvd's. Deel 7 is namelijk opgesplitst in 7a en 7b. (Deel 6 hebben wij nog niet ondertiteld in ons bezit, Deel 7b missen we helaas nog){rawcontent 14}

Internationaal geeft Dr. Hovind seminars over schepping en evolutie en spreekt meer dan 700 keer per jaar. Dr. Hovind is een gastspreker geweest bij scholen, universiteiten, kerken, TV en radioprogramma’s. Daarnaast heeft hij vele debatten gevoerd met professoren en wetenschappers op universiteiten door heel Amerika.

De serie is door drdino.nl ondertiteld in samenwerking met Transvision en via Johannes multimedia op de markt gebracht. Copyright: U mag gratis al het materiaal kopiëren en bijv. in kerk of op school vrij vertonen en wordt ook aangemoedigd om het verder te verspreiden.
Als U de officiële DVD's bestelt steunt U daarmee wel de organisatie die hier achter zit.
Voor meer informatie en webshop: Zie de  site: DrDino.nl

Programma 2023

Het Zingen in de Zomer seizoen 2023 loopt van 12 juli t/m 30 augustus.
Wordt vervolgd. Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
NIEUWS

© 2023 Zingen in de Zomer.

Designed by: www.urk.nu