Nadenkertje: De Goed Test

 De meeste mensen verkondigen hun eigen goedheid.
Deze beknopte film laat tientallen mensen aan het woord en toont hun 'goedheid" in het licht van Gods perspectief. Met krachtige animaties en overtuigende beelden legt De Goed Test de hartsgesteldheid van de mensheid bloot. En nog belangrijker, De Goed Test laat de ontzagwekkende hoop zien die voor een ieder beschikbaar is.
{rawcontent 17}


Spreuken 21:2 verklaart: "Elke weg van een mens is recht in zijn ogen, maar de HERE beproeft de harten." De meeste mensen denken dat ze naar de hemel gaan, maar wat is nu precies Gods standaard voor goed, moraal en rechtvaardig? Wie is rechtvaardig genoeg om binnen te gaan?

God heeft ons niet in het duister gelaten: Zijn wet (de Tien Geboden) toont de standaard waaraan wij dienen te voldoen. Ons is verteld dat de wet van de Heer perfect, heilig, rechtvaardig en goed is. God heeft zelfs zijn wet aan ieder menselijk hart geopenbaard (Romeinen 2:15). Ondanks dat kan de wet ons niet redden:" ...uit werken der wet zal geen vlees voor hem gerechtvaardigd worden, want de wet doet zonde kennen." (Romeinen 3:20).

http://www.eternal-productions.org/

Programma 2023

Het Zingen in de Zomer seizoen 2023 loopt van 12 juli t/m 30 augustus.
Wordt vervolgd. Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
Nadere informatie volgt later.
NIEUWS

© 2023 Zingen in de Zomer.

Designed by: www.urk.nu