6e avond met Men of Hope
MANNENENSEMBLE MEN OF HOPE O.L.V. MARTIN MANS
THEMA: 10, HET GETAL VAN GODS WETMEDITATIE: PROPONENT H.J. VAN DER WALORGEL: JAAP KRAMERPIANO: HUGO VAN DER MEIJ
16 AUGUSTUS 2023 AANVANG: 19.30 UUR
LOCATIE: BETHELKERK URKToegang is gratis, er hoeft niet gereserveerd te worden. Er is een collecte voor de onkosten.
 
Martin Mans leeft voor de muziek. Zijn instrument is het orgel.
Hij staat bekend om zijn passende en creatieve improvisaties Maar hij dirigeert ook vol overgave de menselijke stemmen van verschillende grote mannenkoren, een aantal mannenensembles en de gemengde vocalgroup VOICE.
Eén van de ensembles is Men of Hope. Het is ontstaan in coronatijd, toen reguliere repetities en optredens onmogelijk waren. Op het YouTubekanaal van Martin Mans zijn enkele optredens van de groep te vinden.
De groep zangers dankt haar naam aan het muziekstuk “Hoop!”, dat door Martin Mans zelf is geschreven. Het lied is van bijzondere waarde geweest voor veel mensen in de periode dat onze samenleving door corona vrijwel op slot zat. Het lied is de signature-song van het ensemble dat is samengesteld uit enthousiaste mannen uit de verschillende andere ensembles en koren van Martin Mans (Urker Mans Formation, The Martin Mans Formation, Mannenensemble Mannenkoor Noord-West Veluwe).
Het ensemble heeft per optreden een wisselende samenstelling (16 tot 28 zangers), met een heel eigen klankkleur en dynamiek. Het belooft een fantastische avond te worden.
 
 
5e avond met Urker Zangers

MANNENKOOR URKER ZANGERS, DIRIGENT: JACOB SCHENK, MEDITATIE: DS. K. VAN DER SLOOT, THEMA:: 8, HET GETAL VAN DE GENADE, BEGELEIDING: MINNE VELDMAN EN ANDRÉ VAN VLIET, 

3e avond m.m.v. Soli Deo Gloria

Aankondiging van de 3e Zingen in de Zomer avond, woensdag 26 juli 2023 vanaf 19:30 uur m.m.v. Soli Deo Gloria en Glorify.

Download liturgie

Download de programma's met de complete liturgie voor de zangavonden in de Bethelkerk:.

30 augustus 2023 Liturgie slotavond m.m.v. Chr. Mannenkoor 'Stereo'

Klik op "Lees Meer" voor Archief van eerdere avonden:

Programma startdag
Interview Omroep Flevoland

Interview van Omroep Flevoland met Jan de Boer en Gerrit Bos over Zingen in de Zomer, dat deze week woensdag 12 juli weer begint in de Bethelkerk te Urk.https://www.omroepflevoland.nl/gemist/radio/340472/zingen-in-de-zomer

Programma startavond

Download het programma van de Zingen in de Zomer startavond 12 juli 2023,m.m.v. het Chr. Urker Visserskoor 'Crescendo' via deze link

Inloop orgelconcerten
Op de Zingen in de Zomer woensdagen van 12 juli t/m 30 augustus zijn er in de Bethelkerk te Urk ook de inloop orgelconcerten 's middags van 4 tot 5 uur.
Op de startdag van Zingen 12 juli wordt het eerste concert gegeven door Leendert Verduijn.
Woensdagmiddag 12 juli 4-5 uur, Bethelkerk, wijk 3-3 te Urk
Gratis toegang (Collecte bij de uitgang)
Van harte welkom!
Startmiddag 2023
12 juli van 14-15 uur is de startmiddag van Zingen in de Zomer in de Bethelkerk (wijk 3-3) te Urk.
Het Christelijk Ouddorpse Mannenkoor en het Dirklands mannenkoor werken mee aan deze eerste woensdag van Zingen in de Zomer dit seizoen.
De meeste mannen van beide koren wonen op Goeree-Overflakkee, het meest zuidelijke eiland van Zuid-Holland. Dit is van oudsher een muzikaal eiland waar veel koren actief zijn. U bent van harte welkom om mee te genieten en mee te zingen deze middag.