PERSBERICHT:
Urk in Wintersferen 2019 geannuleerd
Urk in Wintersferen zal dit jaar niet plaatsvinden. Medewerkers en figuranten zijn getroffen door het nieuws van de vermissing van de bemanning van UK-165. De organisatie heeft dan ook besloten om Urk in Wintersferen 2019 en de bijbehorende wintermarkt te annuleren en wenst betrokken families veel sterkte toe in deze onzekere tijd.

Vanaf maandag 2 december kunnen de reeds gekochte entreekaarten teruggebracht worden naar de voorverkooppunten. Bij Kwalitaria De Bolder, Cigo Fidès en Tourist Info Urk kunnen de kaarten ingeleverd worden waarna het bedrag terug ontvangen wordt.

 

Urk in Wintersferen vrijdag 29 november en zaterdag 30 november 2019
Op vrijdag 29 november en zaterdag 30 november vindt op Urk het evenement ‘Urk in Wintersferen’ plaats. Oude tijden herleven rondom de Westhaven. Het thema dit jaar is ‘De 7 plagen’. Tijdens het evenement zijn sketches te zien die de impact van deze plagen op het dagelijks leven duidelijk tonen. Ook zijn er diverse oude ambachten te bewonderen. Naast het evenement is er op beide dagen een gezellige wintermarkt.

 

Tijdens deze 2 dagen zullen de deuren van de Bethelkerk open staan. U/jij nodigen we uit om even binnen te lopen voor een praatje of bakje koffie. Er is de mogelijkheid om schilderijen te bewonderen en om naar orgelspel te luisteren. Op zaterdag is er vanaf 11 uur een klarinetten ensemble.
Er zijn 2 momenten waarop er de mogelijkheid is om fijn te zingen met elkaar uit de Zingen in de Zomer bundel, u mag zelf kiezen welke liederen we gaan zingen. Hieronder de tijden:
Vrijdag 29 november:
Van 19.00 uur tot 20.00 uur m.m.v. fam. Post (zang) en Jaap Kramer (orgel).
Zaterdag 30 november:
Van 14.00 uur tot 15.00 uur m.m.v. Kinderkoor de Regenboog en Dirk Coenen (orgel).
Kom gezellig langs, luisteren, kijken en zingen! Welkom!


Tot ziens bij Urk in Wintersferen 2019

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/zidz-nieuwsberichten/2101-ur-in-wintersferen - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 20-01-2022 17:26:38 Europe/Amsterdam) -