Zangavonden 2010

Videoverslag Deo Cantemus bij de vuurtoren:

 

Uit de oude doos:

Zingen bij de vuurtoren met Deo Cantemus
tijdens de slotmiddag van Zingen in de Zomer 2010  


Klik door om de unieke beelden van deze middag via de video te bekijken:

 

 

 

VIdeo clip vanwege Dankdag: Dank sei Dir Herr, opgenomen tijdens Afsluitavond ZIngen in de ZOmer 2010 m.m.v. Soli Deo Gloria en Deo Cantemus. 

Wat een belevenis, de Zingen in de Winter DAG! U kunt er straks ook uitgebreid van nagenieten. Om te beginnen kunt U natuurlijke de diashows bekijken met de foto's die gedurende deze dag gemaakt zijn. Verder hebben we video opnames gemaakt in het Kerkje aan de Zee met kinderkoor De Blijde Stem. Ook kunt U nog verschillende opnames tegemoet zien die we 's middags gemaakt hebben. Vooral de opnames in De Botterschuur zijn bijzonder, maar ook op andere locaties viel veel te beleven. En dan natuurlijk  de videoreportage van de Zingen in de Winter avond met vier koren o.l.v. Minne Veldman. We doen in ieder geval ons best om voor de kerstdagen alles gemonteerd te hebben en op de site te hebben staan zodat U er met de Kerstdagen uitgebreid van kunt genieten. De komende dagen proberen we alvast enkele YouTube clips als voorproefje klaar te zetten.

Komt laten wij aanbidden tijdens Zingen in de Winter 2010 in de Bethelkerk te Urk

Toegevoegd: YouTube video "Lichtstad met uw gouden poorten"door Urker Mannenkoor "Hallelujah"
video impressie van deze slotavond

Compleet videoverslag van woensdag 18 Augustus m.m.v. Urker Mannenkoor Hallelujah:

 

Jong gemengd koor “Immanuël” o.l.v.  (waarnemend) dirigent Gerard Zoer
Organist/Pianist/Solist: Jaap Kramer
Soliste: Willianne Brands
Dwarsfluit: Elizabeth Schaak
m.m.v. 4 Cornettisten

Gesproken woord: ds. E.J. Terpstra Thema: “Weg van God - Door God gekend en toch bemind” (n.a.v. Psalm 139)

>>>>Klik door voor het complete videoverslag van deze avond.>>>>

Als voorproefje van het videoverslag alvast een clip van afgelopen woensdagavond

 

 

HET TWEEDE DEEL VAN DE VIDEOREPORTAGE STAAT NU OOK ONLINE ...

>>>>>Klik door voor de  eerste twee delen (elk plm 30 min.)  van de videoreportage van 4 Augustus m.m.v. Excelsior en Let Us Worship: >>>>

U kunt de liturgie >>>HIER<<< bekijken
Videoverslag 28 juli , deel 1
Dit deel begint bij de samenzang "Heer, wat een voorrecht".
Vervolgens intro (nr 002) van de Urker Zangers met "Vreugd, vrijheid, vree en zegen", en het eerste muzikale intermezzo met Denise Grandia , een solo van Florian Poepjes met samenzang: "Hoe groot zij Gij" en aan het slot de "Urker Zangers" met het 1e blok ("Straf mijn in uw gramschap niet" en "Gouden Harpen ruisen")


Tijdens de Zingen in de Zomer avond m.m.v. (een samenstelling uit leden van) mannenkoor "Urker Zangers", 28 juli in de Bethelkerk te Urk, zingt Florian Poepjes (met begeleiding van Jacob Schenk op de piano): "Precious Lord". 

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/zangavonden/zangavonden-2010 - - localhost(127.0.0.1) - 25-05-2022 00:44:52 Europe/Amsterdam) - Server: oranje.zingenindezomer.nl