Zangavonden 2009

Uit de oude doos: Nu in toegevoegd aan ons video archief op Vimeo:
Zingen op de haven middag 2009 met Soli Deo Gloria
(Klik door voor het videoverslag in 2 delen)

Uit de oude doos:
 Alle delen van het videoverslag van Zingen in de Zomer 2009 m.m.v. Crescendo hebben we uit ons archief overgezet naar Vimeo:


Zingen in de Zomer 2009 m.m.v. Chr. Urker Visserskoor Crescendo - Deel 3 (plm 18 minuten):


crescendo2009_3.wmv

Het Urker Visserskoor Crescendo zingt:

1)  O Woeste zee
2)  Ziet in blinden razernij
3) Samenzang: Als g’ in nood gezeten, geen uitkomst ziet,
4) Samenzang: Ruwe stormen mogen woeden,
5) Samenzang: Jezus, Die mijn ziel bemint,..

Klik door voor de overige delen van het videoverslag van deze avond.

Albert Metz, echtgenoot van Anna, is vijftig jaar organist binnen de Gereformeerde Kerk Urk. Op geheel eigen, kunstige en toegewijde manier begeleidt hij zondag aan zondag de samenzang tijdens erediensten.

Ter gelegenheid van het 50-jarige jubileum hebben we een video reportage online gezet, van ongeveer vijf kwartier waarbij Albert achter het orgel van de Bethelkerk zijn vele kwaliteiten laat zien tijdens het Zingen in de Zmer concert in 2009 m.m.v. Het Gereformeerd Kerkkoor.

De laatste aflevering staat nu online van  de videoreportage van het concert op woensdagavond 9 December in de Bethelkerk te Urk, m.m.v. Mannenkoor Urker Zangers o.l.v. Jacob Schenk en Christelijk Vocaal Ensemble De Hofstad Zangers, o.l.v. Sabine G. van de Zande:

Een snel gemonteerde  impressie van de afsluiting van Zingen in de Winter: Ere zij God! . Dat geldt niet alleen in de kerk maar ook daarbuiten...

Bekijk de afleveringen van het videoverslag van de slotavond van Zingen in de Zomer online,  m.m.v. Chr. Jong mannenkoor "Soli Deo Gloria" o.l.v. Jaap Kramer. (Klik door voor alle afleveringen)


 Nu Online:  Deel 5 Slotavond: Zingen met Jaap Kramer..

Geen afbeeldingVoor de opening van afgelopen woensdagavond is er nog een filmpje vertoont met een compilatie van het afgelopen seizoen. Helaas was dit via het scherm wat minder goed zichtbaar. Ook hebben degenen die later kwamen het begin gemist.
Mocht U over een hele goede internetverbinding beschikken, dan kunt U doorklikken om dit filmpje (52 minuten) nog eens te bekijken.We zullen het later (als we klaar zijn met de verwerking van de slotavond) ook nog eens in een mindere kwaliteit uploaden, zodat het ook voor minder breedbandige internetverbindingen (zonder schokken) te bekijken is.

Deel 3 (samenzang op 19 Augustus ) en Deel 4 (rondom het gesproken woord van ds. Griffioen) staan nu ook online.

Geen afbeelding

Klik verder voor alle delen van het videoverslag van woensdagavond 19 Augustus  m.m.v. Ger. Kerkkoor o.l.v. Jaap Kramer.
                                  


We hebben nu het complete videoverslag (van een dik uur) online gezet van woensdagmiddag 12 Augustus  m.m.v.  Willemijn. Met meer liedjes gezongen door Willemijn, ook samenzang begeleid door Bert Moll op orgel en piano, declamaties van o.a. Lenie Lemastra en een kort gesproken woord door Joost Eijkelenboom


Geen afbeelding(foto's: Tiny v.d. Berg)
Het derde deel en het vierde deel staan inmiddels  online.
In het derde deel opnames van  "Kom tot het feest" en Psalm 107, de liederen waarmee Het Urker Mannenkoor opende en afsloot. In het vierde deel een aantal "verzoeknummers"  als samenzang.
In deel 2 worden indrukwekkende negro's door het koor laten horen en kan men genieten van Henk Brouwer als solist in "God and God alone". In het eerste deel o.a. prachtige uitvoeringen van Psalm 116 en "De banier van het kruis", met een imponerend solo van barition  Klaas Pasterkamp.

Geen afbeelding
foto: Tiny v.d. Berg
Het vierde deel  van het videoverslag van de woensdagavond -staat nu  online.  Het betreft de eerste "verzoeknummers" samenzang voor het optreden met Immanuel -  (klik door)


Op 26 Augustus van 16 tot 17 uur zal er weer een inloop orgelconcert plaatsvinden in de Bethelkerk te Urk.
U kunt «hier» het programma bekijken. Om een indruk te krijgen wat U zoal kunt verwachten hebben een we een gedeeltelijk videoverslag online gezet van het eerste inloop orgelconcert dat door Minne Veldman in de Bethelkerk is gegeven op 15 juli.

{rawcontent rc=78}Samenzang Psalm 87 tijdens Urkerdagconcert 2010

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/zangavonden/zangavonden-2009 - - localhost(127.0.0.1) - 24-05-2022 23:41:00 Europe/Amsterdam) - Server: oranje.zingenindezomer.nl