Zangavonden 2008

Een videoclip van de musical "De Vervulde Profetie" die goed past bij het eerste meditatieve moment door ds. Stam bij ZIngen in de Winter.


Geen afbeelding
 Alle drie delen van het videoverslag van Zingen in de Winter met gospelkoor "Tin Speransa" staan nu ook  online.

 bron foto: www.opurk.nl


Het laatste deel van de video reportage van de slotavond staat nu ook online, hierin  veel samenzang en samenspel van orgel, vleugel en koperensemble.Het tweede deel van de Special van de Slotavond met de Musical Groep Urk staat nu ook online.


Het tweede  deel van het videoverslag van 20 Augustus staat nu ook online.


De tweede aflevering van de videoreportage van Woensdagavond 13 Augustus staat nu online.

 

 Het nog resterende laatste deel van de video registratie van Woensdagavond 6 Augustus staat nu ook online, met  samenzang, orgelspel en een staande afsluiting met nog een laatste indrukwekkende bijdrage van  Hallelujah als slot.

De slotaflevering (nr.4) staat nu ook online, met veel samenzang, voorzang, orgel- en pianospel en een afsluitende bemoedigende opmerking..

Het vierde deel van het video verslag van week 3 staat nu ook online.....

Foto: Tiny vd Berg
Het zesde deel van het video verslag van het tweede Zingen in de Zomer concert, m.m.v. het speciaal uit de Urker Zangers samengestelde ensemble o.l.v. jan Bode, staat nu online.
Het betreft de nog resterende liederen van de samenzang. 

Foto: Tiny v.d. Berg

Aan de vooravond van het tweede ZIngen in de Zomer concert brachten wij een bezoekje aan het Kerkje aan de Zee, waar wij de repetitie mochten bijwonen van het speciaal samengestelde Urker Dubbelmannenkwartet.
Klik door voor een video journaal met een voorbeschouwing van Week 2 .....

Het eerste deel van de speciale Samenzang aflevering van de eerste week staat nu ook online.

Ook de Special, met Dub de Vries, en de eerste vier delen van het video verslag van de eerste Zingen van de Zomer vanuit de Bethelkerk zijn te bekijken.Het slot van de videoreportage van Zingen in de Lente staat nu online.

 

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/zangavonden/zangavonden-2008 - - localhost(127.0.0.1) - 25-05-2022 00:06:58 Europe/Amsterdam) - Server: oranje.zingenindezomer.nl