Uit de oude doos

Dit jubileumjaar voor Zingen in de Zomer zal er in de thema's van de zangavonden bijzondere aandacht worden geschonken aan zingen en bidden. 


 

Zingen is 2 maal bidden wordt er wel eens gezegd, dat mochten we sterk ervaren bij de slotavond van  Zingen in de Zomer in 2007.  Goed om nog eens te bekijken en te beluisteren als voorbereiding op de biddag (.. en het Biddagconcert..)


Ervaar zelf hoe het zingen door Soli Deo Gloria het gebed van Klaas de Boer bij de opening aanvult en bekrachtigd. Naast "Laat het huis gevuld zijn" ook  samenzang met Johan en Jorrit (Voorwaarts Christenstrijders en Vreugde, vreugde). Als laatste in dit verslag het Zingen met Soli Deo Gloria (Zing van Zijn trouw en Het nieuwe paradijs) waarbij telkens 2 coupletten door het koor en het derde couplet samenzang. 


 

(Het oorspronkelijke videofilmpje is uit ons video archief overgezet naar het onlangs geopende VImeo kanaal "ZidZ uit de oude doos")

 

 

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/zangavonden/zangavonden-2007/181-bidden-en-zingen-terugblik-slotavond-zidz-2007 - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 27-05-2020 23:42:26 Europe/Amsterdam) -