Het  thema van woensdagavond 25 juli in de Bethelkerk was:
Heb je ff tijd... om te knielen.
De geluidskwaliteit zoals opgenomen door de camera was onvoldoende, daarom is nu een nieuw geluidsspoor toegevoegd aan deze opname.
Bekijk de video opname en beluister het gesproken woord van deze avond door ds. Koos Staat.


Deze dominee heeft een "Koos"naam, maar heeft als doopnaam  Jacobus, dus het voorbehoud van Jacobus is zeker van toepassing. (Als U deze uitdrukking niet kent: Lees Jacobus 4  vanaf vers 13)
En om alvast Uw nieuwsgierigheid op te wekken: Ds. Koos Staat is iemand die vindt dat humor best functioneel kan zijn op de kansel, (Nadat hij had gemerkt hoe er op de af en toe toch wel  ludieke opmerkingen van Mareinus Koffeman werd gereageerd, durfde hij het zelf ook wel aan om het gevoel voor humor in de Bethelkerk uit te testen.

Maar waar het ds. Koos Staat werkelijk om ging was om ons iets duidelijk te maken. Namelijk   dat je versterkt  wordt als je bereid bent om te knielen. Zoals David geen optimist maar juist een realist was in de manier waarop hij Goliath versloeg.

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/videos-meditaties/1-heb-je-ff-tijd-om-te-knielen-verbeterd-geluid - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 05-12-2021 00:24:00 Europe/Amsterdam) -