Na het eerste deel, staat nu ook het slot  van het videoverslag van het slotoptreden van het Kántus /Partiumi Koor en het Urker Mannenkoor  online..
Met dank aan Jan Pasterkamp voor het verzorgen van de video opnames..


Deel 1 - opening (30 minuten)

De ,,Urker Zangers” openden deze avond met het zingen van een drietal liederen: ‘ Mijn Jezus komt’, ‘Vreugd, vrijheid, vree en zegen’ en het ‘Morte Christe’ van Emrys Jones. De lederen werden op piano begeleid door Rienk Bakker.

Deel 2 volgt binnenkort

Deel 3 - slot (plm 20 minuten)

De  ,,Urker Zangers”  brachten eerst nog een tweetal negrospirituals, ‘March on’ en ‘The Gospeltrain’. De avond werd daarna afgesloten met een gezamenlijk optreden van het Kántus Partiumi Koor en de ,,Urker Zangers”. Gezongen werd ‘Een Draaiersjongen’ het bekende volksliedje over Michiel de Ruyter (‘In een blauw geruite kiel’), in een voor de ,,Urker Zangers” geschreven bewerking van Jef Penders.
Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/video-verslagen-andere-evenementen/ov-evenementen-2007/351-video-kus-partiumi-koor-en-urker-zangers - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 18-09-2020 18:50:54 Europe/Amsterdam) -