Veertig jaar zingen tot Gods eer!

Zangers Willy Kollen uit Lelystad vierde 5 Oktober haar veertigjarig jubileum met een concert in kerk de Hoeksteen, onder de titel "40 jaar zingend van Gods liefde".
Bekijk het video fragment.

40-jarig jubileum als zangeres. Veertig jaar lang mensen zingend vertellen van Gods liefde is een mijlpaal.

E
en impressie van het Jubileum concert (20 minuten):


Dit is slechts een gedeelte van de video opnames die tijdens het concert zijn gemaakt door Lub Visser.
Lub heeft een prachtige DVD geproduceerd met een registratie van het concert, deze is bij hem op bestelling verkrijgbaar.


Door haar prachtige, hoopvolle en troostrijke liederen hebben velen rust of troost mogen hervinden. Anderen kregen hierdoor de bevestiging dat God ook hen werkelijk lief heeft. Juist door deze liedjes hoopt ze de mensen dichter bij God te brengen.
 Bij Zingen in de Zomer is Willy geen onbekende. Zowel in  het kleine Kerkje aan de Zee als in de grote Bethelkerk heeft ze menigeen laten genieten van haar teksten en haar stem. We hopen dat Willy Kollen nog heel lang haar talenten mag inzetten! Vooral omdat ze zo’n bijzondere doelstelling heeft:


Vertellend zingen van zijn Liefde voor een ieder
En de vrijheid om daarvoor te kiezen, ja of nee! God alle eer te geven Mensen ongedwongen op een eigen stijl Kennis te laten maken met Zijn Woord en Zijn Liefde 
Al Willy haar Cd’s zijn verkrijgbaar. Aanbevolen!
Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/video-verslagen-andere-evenementen/ov-evenementen-2007/343-jubileumconcert-willy-kollen-a-friends - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 18-09-2020 19:21:44 Europe/Amsterdam) -