Overige Evenementen 2007

 We hebben nog wat video opnames die zijn blijven  liggen en nog niet eerder zijn verwerkt of gepubliceerd. We zullen de komende tijd hiervan wat afleveringen online gaan zetten.
De eerste hiervan is het slotnummer van "Night of the Gospel".....
Klik door om het te bekijken.

Het eerste deel van het videoverslag (14 minuten) van het jubileumconcert van De Blijde Stem :


In samenwerking met de Stichting Waypoint hebben  we de in 2005 gemaakte confronterende DVD over de verslavingsproblematiek op Urk online gezet.

Er is een nieuwe video aflevering van Night of the Gospel online.


Veertig jaar zingen tot Gods eer!

Zangers Willy Kollen uit Lelystad vierde 5 Oktober haar veertigjarig jubileum met een concert in kerk de Hoeksteen, onder de titel "40 jaar zingend van Gods liefde".
Bekijk het video fragment.

Compleet Videoverslag Night of the Gospel 2007
Geen afbeelding


YouTube "teaser" filmpje (8 minuten samenvatting  van eerste drie kwartier.)
De oude opnames van Night of the Gospel 2007 stonden op een site die niet meer benaderbaar was, daarom hebben we deze op verzoek overgezet naar onze eigen video server. Alhoewel de opnames duidelijk erg amateuristisch zijn en het geluid erg matig, vergeleken met  de huidige stand van zaken, denken we wel dat het een indruk  kan geven van de unieke sfeer tijdens het eerste Night of the Gospel concert.

Geen afbeeldingDe laatste aflevering van het concert met Martin Brand in Emmeloord, om alvast in de stemming te komen voor The Night of the Gospel.
(video van ZidZ team)
 De tweede  aflevering van het videoverslag van het optreden van Kántus /Partiumi Koor met de Urker Zangers staat nu ook online. Later deze week volgt nog een speciale aflevering rond het orgel.
uit het verslag: "Het jonge gemengde koor klonk magnifiek, beheerst en bekwaam werd deze complexe muziek ten gehore gebracht, onder de bezielende leiding van de meervoudig muzikaal onderscheiden dirigent Berkesi Sándor. Het publiek genoot zichtbaar met volle teugen."
The Warming Up of Night of The Gospel
Bekijk de 6  YouTube  filmpjes met mini interviews die we publiceerden als voorbereiding op The Night of The Gospel.

Na het eerste deel, staat nu ook het slot  van het videoverslag van het slotoptreden van het Kántus /Partiumi Koor en het Urker Mannenkoor  online..
Met dank aan Jan Pasterkamp voor het verzorgen van de video opnames..

Active Image
Afgelopen zondagavond was er in Emmeloord een concert van Martin Brand met zijn band Life, waaraan ook Jaap Kramer meewerkt. Een delegatie van Zingen in de Zomer heeft er van genoten. Om U alvast een voorproefje te geven van de aanstaande "Night of the Gospel"op Urk, publiceren we enkele video opnames.

Hierbij het derde deel van het video verslag van het concert van Onger Oens en het Nieuwe Dieper Visserskoor.
Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/video-verslagen-andere-evenementen/ov-evenementen-2007 - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 23-10-2020 13:11:31 Europe/Amsterdam) -