Gisteravond was er in de Ichtuskerk te Urk het  benefiet concert "Duizend Kleuren " met Soli Deo Gloria, Deo Cantemus, L'orchestra Particolare, André de Jager en Hendrik van Veen.


Klik door om de videostream van  deze avond te bekijken.

(Het eerste kwartier kunt U doorscrollen)

bron: http://www.kerkomroep.nl/#kerk.php?mp=10559

URK – Havenstad Rotterdam en vissersdorp Urk hebben de handen ineen geslagen voor een cd productie waarvan de opbrengst ten goede komt aan de stichting Als kanker je raakt. De cd-presentatie op Urk  werd op 18 oktober gehouden in de Ichtuskerk. 

 

Het Rotterdamse koor ‘Deo Cantemus’ o.l.v. Cor de Haan maakte samen met het mannenkoor ‘Soli Deo Gloria’ van Urk o.l.v. Jaap Kramer een gloednieuwe cd. De cd is geproduceerd ten bate van de stichting Als kanker je raakt.

De stichting Als kanker je raakt  biedt mensen in deze chaos een open hart en een open oor. Men kan de situatie niet veranderen, maar wel de kijkrichting. De regenboogparaplu is daarbij het symbool: veelkleurig, beschermend, een schuilplaats. 

‘Deo Cantemus’ en ‘Soli Deo Gloria’ brengen kleur met de nieuwe cd. De liedkeuze is kleurrijk, krachtig en ontroerend tegelijk. Deze cd is in staat kleur te brengen in het soms grauwe, donkere bestaan.

 

Impressie van de CD presentatie in Rotterdam.

 

Op 27 september 2014 presenteerde Deo Cantemus, o.l.v. Cor de Haan, de nieuwe cd "Duizend kleuren" in de "Open Hof" in Rotterdam-Ommoord. Aan de presentatie werkten mee "Soli Deo Gloria" o.l.v. Jaap Kramer uit Urk, André de Jager (orgel) en het orkest l' Orchestra Particolare. 

Op 18 oktober vond het tweede presentatie concert plaats in de Ichthuskerk te  Urk. Ds. Arie van der Veer was spreker, namens de stichting Als kanker je raakt.

 

De geluidskwaliteit van de kerkomroep videostream is maar beperkt en dient alleen als impressie van de avond en om het gesproken woord te beluisteren.
Als U echt van de muziek en zang wilt (na)genieten kunt U natuurlijk  de CD  bestellen via : http://www.solideogloria.nl/product/cd-duizend-kleuren/

 

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/video-s-andere-evenementen/1792-videostream-duizend-kleuren - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 05-12-2021 00:38:15 Europe/Amsterdam) -