Er is een DVD uitgebracht van het verhaal van Jezus zoals kinderen die in zijn tijd leefden het beleefd zouden kunnen hebben.  Er is ook een preview van de film online te bekijken.
De film is uitstekend geschikt om in de Stille Week te bekijken.
Er is via de site ook een gratis mp3 te downloaden : "Man van Nazareth", gezongen door Kees Kraayenoord en Angelique (Idols!)  
Ook de tekenfilm "Het Grote Plan" is online te bekijken.
Meer informatie op de site van www.waarompasen.nl

Kinderen uit verschillende gezinnen – waarvan sommigen in Jezus geloofden en anderen niet. Ze luisteren naar de verhalen van de man uit Nazareth die zieken geneest en doden opwekt. Ze zien hoe Jezus leeft en met mensen omgaat. Maar ze zien ook hoe Hij verraden en gevangen genomen wordt. Hoe Hij beschuldigd en veroordeeld wordt en tenslotte een verschrikkelijke dood sterft. Maar dan herinneren ze zich de woorden van Jezus en worden gerustgesteld door zijn belofte dat Hij weer levend zal worden.Een prachtig en tijdloos verhaal dat iedereen zou moeten kennen. Speciaal voor de Waarom Pasen? campagne is deze film opnieuw uitgegeven door stichting Agapè. De film "Jezus" is de meest bekeken film wereldwijd en is beschikbaar in meer dan duizend verschillende talen.


In de DVD box is ook een stripboekje opgenomen over "Het grote plan". Getekend door Willem de Vink, tekenaar van o.a. het stripboek "Jezus Messias" en schrijver van verschillende boeken, zoals "Goede Genade! 365 keer", dat de nominatie heeft gekregen als christelijk boek van 2007.
Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/gast-blogs/84-lubs-blog/790-waarom-pasen - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 20-01-2022 19:03:42 Europe/Amsterdam) -