The God Story is een bediening vanuit Jeugd met een Opdracht (JmeO) Heidebeek, in Nederland.
The God Story vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni in Sporthal de Schelp, Staartweg 32 op Urk vanaf 20:00. Toegang is gratis en iedereen is welkom.

The God Story (TGS) is een evangelisatie evenement. Tijdens een TGS evenement treden diverse artiesten op, zoals break dancers, rappers, een band en een drama team.
De avond wordt afgesloten met een duidelijke evangelie uitleg, waarna mensen door een oproep de gelegenheid krijgen te reageren op het Verhaal van God.
Het  doel is om de huidige generatie in Europa te bereiken met het evangelie van Jezus Christus. We zien dat we maar één generatie hebben om deze huidige generatie te bereiken.

 

In de onlangs gehouden Oranjeweek gaf het evenement een preview in de feesttent op de haven.Ds Oberink was één van de bezoekers, klik door voor een artikel met zijn bevindingen.

 

 

 

 

 

Complimenten voor The God Story

Bron: http://www.opurk.nl


Dmminee Oberink. The God Story komt eind juni naar De Schelp. In de onlangs gehouden Oranjeweek gaf het evenement een preview in de feesttent op de haven. Verschillende bezoekers genoten van een avond vol muziek, dans en andere optredens. Ook dominee G. Oberink (61) van de Hervormde gemeente De Arkbezocht The God Story


Het evenement richt zich op jongeren en wil op een bijzondere manier het levensveranderende verhaal van God vertellen. Verschillende evangelisatiecommissies zijn benaderd om ondersteuning te verlenen, waaronder de mensen van De Ark. ,,Toen wij de uitnodiging ontvingen hebben we samen afgesproken om zelf poolshoogte te nemen. Als je echt wil weten wat er loos is, moet je er zelf bij zijn. Dan pas kun je ook een oordeel vormen’’, aldus dominee Oberink.

‘Herrie’

The God Story brengt het Evangelie op een totaal andere manier dan gebruikelijk, maar toch bleef voor de predikant de inhoud goed overeind staan. ,,Buiten de tent kon je de ‘herrie’ al horen. Maar goed, het evenement is in principe ook niet bedoeld voor mensen zoals mij. De organisatie richt zich duidelijk op jongeren en dan met name de randkerkelijke jeugd. Binnen bleek echter dat het goed georganiseerd was. De inhoud steeg mijlenver boven de vorm uit. Het bleek goed hoe kwetsbaar een christen tegenwoordig is.’’ 

Bereik

Dominee Oberink wil de organisatie van The God Story een compliment maken: ,,Ik geloof zeker dat er een groep jongeren is die bereikt kan worden via The God Story. Natuurlijk kun je kanttekeningen plaatsen bij de vorm, maar ik mag hopen dat er toch iets van uitgaat.’’
The God Story komt op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni naar De Schelp. De toegang is vrij, het evenement begint om acht uur.
Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/evenementen-archief/1231-the-god-story - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 19-10-2021 19:58:50 Europe/Amsterdam) -