5 en 7 April komt Stichting Musicalgroep Urk met een geheel nieuw verhaal,  een nieuwe musical met 14 eigen liederen en een prachtig nieuw decor. 

{youtube}G9zNZ_E0HbA{/youtube}

Reis mee in het verhaal langs de oevers van de Jordaan waar iemand de weg van de Messias aan het voorbereiden is.  De Messias zal komen ,vandaag wachtten we op zijn wederkomst want Hij is gekomen,  maar kijkend naar die man met een kamelenharenmantel doet jezelf afvragen:  “Bereid ik Zijn weg al voor? Haal ik hem binnen met hosanna en leg ik mijn kleed voor Hem neer? Of laat ik me weer meevoeren door verleidingen van de tijd en blijft er weinig tijd over voor Hem?  Is er eigenlijk dan nog wel plaats voor Hem?

 


Ten tijde van verdrukking keek men nog meer uit naar de vervulling van de profetie.  
Toen deze echter op wonderbaarlijke wijze werd vervuld was er geen plaats voor Hem. 
Niet in Bethlehem, niet in Jeruzalem en als we heel eerlijk zijn ook vaak niet op Urk.
 

**********************************************************************************

Bereiden wij zijn komst voor, of doorboren wij maar niet al te vaak zijn handen.  De keuze ligt bij ons zelf, want weet u Hij veranderd niet, ook vandaag nog steeds wil Hij zijn: jouw Raboenni!

Bovenstaand is nog maar een tipje van de sluier van de nieuwe paasmusical. Een nieuwe musical, die de bezoekers meeneemt naar Bijbelse tijden, tijden die voor altijd hun waarde zullen behouden.

Gezien de grote belangstelling voor de musical “Wonderbaarlijk” , die eindigde met de vraag ‘Wat is de droom van je hart?’, heeft de musicalgroep het verlangen om dit voorjaar een nieuwe musical uit te voeren.

De reis zal als vanouds beginnen in de Bethelkerk,    Deze reis laat u toch niet aan u voorbij gaan? kom, reis mee naar lang vervlogen tijden, reis mee in:  Rabboeni 
voor meer informatie  ga naar www.bijbelverhalen.com

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/evenementen-archief/1227-stichting-musicalgroep-urk-presenteert-nieuw-project - - groen.zingenindezomer.nl(185.107.225.171) - 19-09-2020 20:54:25 Europe/Amsterdam) -