Contactpersoon

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Overige gegevens:
 Avond gemist? Bestel hier dan de CD.
 
  per CD nu € 12,50 incl verzendkosten
 
  Actie: Alle avonden 1 pakket nu voor € 80,-
 

Ook dit jaar willen we u de mogelijkheid geven om de avonden nog eens rustig na te luisteren of iemand anders blij te maken met een bijzondere opname van de Zingen in de Zomeravonden.

Een bekend gezicht bij Zingen in de Zomer: Stijntje de Boer. Zij zit elke woensdagavond naast de geluidsman die ook haar man blijkt te zijn in de Bethelkerk. Zij heeft bij ons aangeven, dat ze ons graag opnieuw wil ondersteunen bij de verkoop en afhandeling van de CD’s. Haar telefoonnummer is: 0527-686425. Zij kan u informeren als u vragen heeft over de cd –verkoop.

Vorig jaar hebben we er voor gekozen om niet langer achter in de kerk te staan om CD’s te verkopen maar u kunt natuurlijk wel uw bestelbriefje bij ons inleveren of dit in de collectezak doen. 

( De restant-cd’s van voorgaande jaren worden nog wel verkocht voor een leuke prijs achter in de kerk.)

We willen graag kosten besparend werken en dus eerst alle CD bestellingen verzamelen om deze dan in twee keer, (week 37 en week 47 ) aan u uit te leveren. 

Daarna is het niet meer mogelijk om een CD te bestellen.

De kosten voor een CD zijn € 12.50 inclusief verzendkosten. Dit betreft een dubbel-cd. 

Speciale zomeractie: cd-pakket van alle avonden voor € 80,- exclusief verzendkosten.

Zingen in de Zomer - www.zingenindezomer.nl/site/index.php/cd-s-bestellen - - GROEN.ZINGENINDEZOMER.NL(185.107.225.171) - 23-05-2018 05:17:05 Europe/Amsterdam) -